U kunt bij ons terecht voor het laten maken van bedrijfsfilm, internetfilm, radiocommercial televisiecommercial docu documentaire verfilming instore in-store commercial reclame instorecommercial locatiefilm websitefilm productiemaatschappij erkend filmbedrijf bekende videoediting videoproductie videoproductiebedrijf producent works grantworks grand works goedkoop bedrijfsfilm laten maken videoclip reclame maken reclamemakers internetpresentator, presentator voor op website, radiocommercial laten maken, stemmenbestand, Grantworks, productiemaatschappij, spot laten maken. budgetfilm, documentaire, voice-overs animatiefilm animatie film geanimeerde film tekenfilm laten maken makne

STEMCOACHING & MEER


Sebastien heeft zich in de loop der jaren zeer verdienstelijk gemaakt als personal en vocalcoach.


Zijn uitspraak “Het is de stilte tussen de noten die de muziek maakt” zegt eigelijk alles over zijn manier van werken. Hij maakt een vertaalslag tussen stemgebruik en emotie.


Het resultaat is verbluffend!

Niet alleen weet hij als geen ander de vinger op de  plek te leggen waar hij hoort, ook traint hij in eenvoudige en heldere taal en geeft hij nuttige, handige tips die gemakkelijk in de praktijk te brengen zijn.

HOE WERKT HET?


Sebastien werkt voornamelijk in 1-op-1 sessies mede omdat hij zich volledig wil concentreren gebruiken voor de persoon in kwestie.


“Mijn clienten betalen uiteindelijk voor het resultaat en met 1-op-1 sessies kan je sneller tot de kern komen.”


De coaching kan thuis of op locatie gegeven worden of via Skype sessies.

INTAKE AANVRAGEN:


Deze website zal binnenkort aangevuld worden met meer informatie.

Vraag gerust meer informatie of een kosteloos intakegesprek aan: